Ossi Vallemaa

Hammasproteesit

Akryyliosaproteesit

Esteettisesti huomaamattomia ja materiaaleiltaan turvallisia akryyliproteeseja käytetään, kun omia hampaita on käytössä vähän. Tarvittaessa proteesien lujuus varmistetaan kuituvahvikkeilla.

Metallirunkoiset osaproteesit

Oman hampaiston ollessa puutteellinen, mutta muuten hyväkuntoinen, voidaan purentatukena käyttää metallirunkoista osaproteesia. Asiakkaan omiin hampaisiin koukuin kiinnitettävän metallirunkoisen rankaproteesin käyttö vaatii usein proteesin kiinnitinhampaiden kunnostusta. Materiaalina ylä- ja alaleuan rankaproteeseihin käytetään nikkelivapaata kromi-koboltti metalliseosta ja titaania.

Kokoproteesit

Kokoproteesi valmistetaan akryylipohjamateriaalista (vaihtoehtona on myös pehmeä pohjamateriaali).
Hyvä uusintaväli kokoproteesilla on 8-10 vuotta.

Hammasimplantit

Implanttityöt toteutamme yhdessä luotettavien yhteistyökumppaneidemme kanssa:

Yksittäiset hammasimplantit

Poistetut tai tapaturmaisesti menetetyt hampaat korvataan yleensä yksittäisillä hammasimplanteilla. (Materiaalina on kultarunkoinen posliini tai zirkoniumposliini.)

Implanttisillat

Implanttisilloilla pystytään lisäämään purentapinta-alaa tai sillä voidaan korvata aikaisempaa irtoproteesia. (Materiaalina on kulta- tai titaanirunkoinen posliini tai zirkoniumposliini.)

Implanttikantoiset irrotettavat proteesit

Jo kahdella implantilla voidaan saada apu alaleuan kokoproteesin pysyvyysongelmiin. Neljän implantin varaan rakennetulla kultakiinnitinkiskon avulla saadaan vieläkin tehokkaampi kiinnitys. Kultakiinnitinkiskoa voidaan käyttää myös yläproteesin kiinnittämiseen.

Keskustan Erikoishammasteknikot Oy - p. 010 2715 100 - HELSINKI - RIIHIMÄKI - TERVAKOSKI - OITTI - KARKKILA - NUMMELA